Empowerment Through Emotions Retriitit

on
Empowerment Through Emotions Retriitit syventyvät tunteisiin ja voimaantumiseen tunteiden kautta. Retriitit luovat eheän kokonaisuuden, jotka tukevat toisiaan, mutta ne toimivat myös erinomaisesti yksittäisinä osioina.
 
Retriitillä syvennytään tunnepareihin, jotka ovat läsnä elämässämme ja joiden syvempi ymmärrys auttaa meitä voimaantumaan ja kulkemaan kohti todellista sisimpäämme. Avaimena voimaantumiselle toimivat niin rehellisyys omia tunteita kohtaan ja oikeus niiden ilmaisuun kuin myös liike tunteista käsin – tunteiden mobilisoinnin kautta. Tärkeässä osassa on myös elämän eri vaiheiden luonnollisen syklin arvostaminen ja ymmärtäminen.
 
Retriitit tuovat sinut ennen kaikkea lähemmäksi sisimpääsi. Kuljettavat kohti oman voiman löytämistä. Antavat uskallusta pitää oma valo näkyvänä vastoinkäymisissäkin ja ottaa vastuu omasta elämästä, niin “valossa kuin pimeydessä”. Lisäävät luottamusta itseesi ja maailmaan. Antavat sinulle uskallusta olla itsesi juuri sellaisena kuin olet.
 
Lisää tiedossa vuonna 2020, pysy kuulolla!
 
 
Retriittipäivien suunnittelussa on hyödynnetty näkemyksiä ihmisestä kokonaisuutena mm. kiinalaisessa lääketieteessä, chakrajärjestelmässä ja eri joogafilosofioissa.
 
VÄLINEITÄ (vaihtelevat retriiteittäin):
 
– Jooga (Flow, Yin, Hatha, Empodiment, Tantra)
– Kiinalainen lääketiede
– Vapaa liike, Somaattinen liike
– Pari ja ryhmätyöskentely
– Maalaaminen (tunnemaalaaminen)
– Kirjoittaminen
– Äänenkäyttö
– Jakaminen
– Hengitysharjoitukset
– Eteeriset öljyt & akupisteet
 
Luomme yhdessä turvallisen tilan, jossa jokainen saa olla oma itsensä juuri sellaisena kuin on. Mukaan tarvitset avointa mieltä ja rohkeutta heittäytyä sekä suvaitsevaisuutta itseä ja muita kohtaan.
********
 
Ohjaajat:
Anna-Maria Sinisalo on ERYT300+ jooga- ja meditaatio opettajat (Hatha, Flow, Yin, Astanga, Embodiment, Tantra), MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction)-, Henkinen valmentaja, Shiatsu terapeutti. Hän on opiskellut myös kattavan määrän erilaisia hoitomuotoja sekä Tietoisuuden työvälineitä. Opettamisessa hän painottaa yksilöllisyyttä ja kunkin omaa matkaa. Itsensä kuunteleminen, tietoisuuden kasvattaminen ja harjoituksen henkinen puoli ovat lähellä hänen sydäntään. “Oman matkani myötä olen oppinut näkemään itseni ja maailman totuudenmukaisempana ja ihmeellisempänä paikkana kuin aikaisemmin olisin uskonutkaan”.
Johanna Laaksonen on RYT200 jooga-ohjaaja sekä ILO Tribe – joogastudion toinen omistaja Helsingistä. Sitä ennen Johanna on toiminut joogakoordinaattorina ja joogaohjaajana mm. HIMA Happiness studiolla, sekä ohjannut pienryhmiä Piehi Hiljaisuus studiolla. Johanna on käynyt myös Hima Wisdom Practitioner henksien kasvun koulutuksen ja käyttää siellä oppimiaan metodeja myös joogatunneillaan. Johannalla on pitkä jooga-, tanssi- ja urheilutausta ja se näkyy hänen varmoissa otteissaan ja kehontuntemuksessa. Johannan tunneilla on rento ja iloinen tunnelma, jokainen lähtee tunnilta pois hymyssä suin. Hän kannustaa ohjattaviaan kohti heidän mukavuusrajojaan reippaan lempeästi, mutta ei ryppy otsassa. Mielen ja kehon lempeä kuunteleminen on Johannan tuntien keskiössä. Ensimmäiseltä koulutukselta hän on ympäristötekniikan diplomi-insinööri, joten tunneilla saattaa päästä kuuntelemaan myös insinöörihuumoria. Toivottavasti näemme matolla!
************
 
Peruutus- ja muut ehdot: Retriitit toteutuvat mikäli osallistujia on 10. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit luovuttaa aina eteenpäin.
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään