Luomisen taikaa -workshop

on

Luomisen Taikaa -workshop johdattelee sinut intuitiivisen taiteen äärelle. Workshopin aikana saat ohjausta luomisen virtaukseen ja flow tilan löytymiselle sekä erilaisiin akryylimaalaus tekniikoihin.


Käytämme workshopin aikana intuitiivisen maalaamisen välineitä sekä ratkaisukeskeisiä taideterapeuttisia menetelmiä. Luomisen taikaa -workshop on ennen kaikkea sisäinen tutkimusmatka.Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, sisäinen tahtotila luoda riittää. Kyse ei niinkään ole taiteesta vaan luomisesta, jota meissä kaikissa on omanlaisenaan.
Ohjaajana toimii Anna-Maria Sinisalo Taiteilija, Ratkaisukeskeisten kuvataideterapeuttisten menetelmien ohjajaa, Kuvataide opiskelija, Tietoisuuden valmentaja.


Aika su 12.12 klo 14-17


Paikka: Mielenlento, Otavantie 5, Lauttasaari Helsinki


Hinta: 85€
Hinta sisältää (workshopin ajaksi käyttöön):

  • Maalauspohjan (pingotettu kangas)
  • Akryylimaalit ja muut maalaustarvikkeet

Lisätiedot ja paikan varaaminen: sinisalo(at)annamaria.fi
Ilmoittautuminen su 5.12 mennessä


Peruutus ja muut ehdot: ilmoittautuminen kurssille on sitova, tunnin voi aina antaa ystävälle eteenpäin, esteen sattuessa.Workshop toteutuu jos osallistujia on vähintään 5. Maksimi asiakasmäärä 8 asiakasta. Kurssi maksu tulee maksettavaksi kun minimi asiakasmäärä täyttyy.


Koronaepidemiaan liittyvää tietoa:
Seuraan ajankohtaisia ohjeita ja määräyksiä koronaepidemian osalta ja toimimme niiden mukaisesti.Mahdollisen korona-tilanteen muutoksen yhteydessä, jossa tapahtumaa ei voida järjestää turvallisesti tai asiakasmäärä muuttuu liian pieneksi, siirrämme tapahtumaa eteenpäin seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan.Maskeja käytämme jos on tarpeen ja osallistuja määrä on rajoitettu, jotta turvavälit säilyvät mahdollisuuksien mukaan.Mahdollisten rajoitusten vaikuttaessa tapahtuman toteutumiseen koronapassin muodossa, tilaisuus muuttuu passilliseksi.Mahdollisten hyvitysten yhteydessä peritään 10€ toimisto- ja käsittely korvaus maksetusta paikasta.Saavuthan tapahtumaan vain terveenä.


Oikeudet muutoksiin pidätetään