Luomisen taikaa -workshop

on

Haaveiletko taiteen tekemisestä tai vapaammasta ja rohkeammasta taide prosessista?

Luomisen Taikaa -workshopit johdattelevat sinut syksyn aikana intuitiivisen taiteen äärelle. Workshoppien aikana annan ohjausta luomisen virtaukseen ja flow tilan löytymiselle sekä erilaisiin maalaus tekniikoihin pienryhmässä.

Käytämme kunkin workshopin aikana erilaisia intuitiivisen maalaamisen välineitä sekä ratkaisukeskeisiä taideterapeuttisia menetelmiä. Luomisen taikaa -workshop on ennen kaikkea sisäinen tutkimusmatka.

Workshop soveltuu sinulle jos olet taiteesta kiinnostunut. Sinun ei kuitenkaan tarvitse osata maalata tai piirtää, sisäinen tahtotila luoda riittää. Kyse ei niinkään ole taiteesta vaan luomisesta, jota meissä kaikissa on omanlaisenaan, autan sinua tutustumaan ja löytämään omanlaisesi luovaa kieltä kohti.

Workshop soveltuu kuitenkin myös sinulle jos olet maalannut jo pidempää ja kaipaat rentoutta ja vapautumista taiteeseesi.

Hei olen Anna-Maria tai tuttavallisemmin Ansku, noin vuosi sitten Vihtiin muuttanut kuvataiteilija, taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja ja henkinen valmentaja. Olen pitänyt Luomisen taikaa kursseja ja workshoppeja pääsääntöisesti Helsingissä, mutta nyt haluan kutsua sinut työhuoneelleni Nummelaan pienryhmä workshoppiin.

Syksyn 2023 tunnit ja teemat

Lauantaisin kerran kuussa klo.11-15

* 23.syyskuuta / hidasta ja vanerisekatekniikka
* 28.lokakuuta / kuuntelu ja pigmentit
* 25.marraskuuta / rohkeus ja akryylit
* 16.joulukuuta / haavet ja kollaasi

Paikka: Työhuoneeni Säntikuja, 03100 Nummela (tarkemmat tiedot ilmoittautuneille)

Workshopin hinta (plus materiaalimaksu 15€ per henkilö per kerta):
– yhdelle 70€ / kerta
– kaverin kanssa 120€
– kaikki syksyn neljä workshoppia yhdelle 240€
– kaikki syksyn neljä workshoppia kaverin kanssa 440€

Workshop toteutuu mikäli minimissään 4 osallistujaa viikkoa ennen workshoppia. Maksimi osallistuja määrä workshoppiin on 8

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
sinisalo(at)annamaria.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot: ilmoittautuminen kurssille on sitova, tunnin voi aina antaa ystävälle eteenpäin, esteen sattuessa.