Tietoisuuden Voima -valmennukset

on

Tietoisuuden Voima -valmennus on mielen matka kohti hiljaista tietoisuutta ja hyväksyvää tietoista läsnäoloa (Mindfulness&Awareness).

Tämä kahdeksan viikon matka johdattelee sinut askel askeleelta lähemmäksi tietoisempaa, myötätuntoisempaa ja hyväksyvämpää läsnäoloa. Opit hyväksyvän tietoisen läsnäolon taitoja, jotka voivat parantaa elämän laatuasi. Valmennus antaa välineitä kohti onnellisempaa, tasapainoisempaa elämää.

Tämä matka ei tule olemaan helppo ja epätoivonkin hetkiä saattaa ilmentyä. Mutta niinkun useat tutkimukset Mindfulnessista ja tietoisuuden välineistä ympäri maailmaa osoittavat sitoutumalla omaan harjoitukseen sen on todettu mm. vähentävän stressiä, voimistavan läsnäoloa ja lisäävän onnellisuutta.

Valmennus soveltuu sinulle, joka halaut oppia läsnäolon ja/tai tietoisuuden taitoja. Ennen kaikkea sinulle joka haluat tutustua itseesi syvemmin ja avautua sitä kautta todellisemmin ja läsnäolevammin tähän elämään ympärilläsi.

Valmennus pohjautuu pääosin Dr. Jon Kabat-Zinnin työhön joka on yhdessä monien tutkimusten kautta kehittänyt MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) ohjelman, joka soveltaa meditaation ja Mindfulnessin menetelmiä meidän Läntiseen kulttuurimme soveltuviksi.
Mukana on kuitenkin myös muita oppeja niin Henkisen valmentamisen, Ratkaisukeskeisen taideterapian kuin Mindfulnessin saralta. Kokonaisuus rakentuu kunkin asiakkaan mukaan. Meditaatio ja muut tietoisen läsnäolon välineet ovat Tietoisuuden Voima valmennuksen keskiössä.

Valmennus soveltuu niin ensikertalaisille, mutta myös niille, jotka halauvat syventää omaa harjoitustaan ja siirtää meditaatiosta oppimia asioitaan myös muualle arkipäiväänsä.

Valmennus kerrat koostuvat ohjatuista meditaatio- ja mindfulness harjoituksista, interaktiivisista ja keskustelevista harjoituksista sekä kullekkin soveltuvista omannäköisistä läsnäolon harjoituksista. Valmennettavat sitoutuvat myös päivittäisiin kotona tapahtuviin harjoituksiin.

Valmennuksen teemoja:
– Hiljentyminen ja pysähtyminen: keho, hengitys ja aistit
– Mielen liikkeet: mielen ja ajatusten tiedostaminen
– Stressi: stressin ymmärtäminen ja sen vähentämisen keinoja
– Sukella syvemmälle: sydämen ja tunteiden tiedostaminen
– Kohti sisimpää: myötätunto, lempeä ystävällisyys ja aito kohtaaminen
– Tietoisuuden arki: Mindfulness ja Tietoisuus -taidot läsnäoloa jokaiseen hetkeen

Valmennuksen sisältö:
– 8 tapaamista / 1,5 h per kerta Zoomin välityksellä
– Äänitteet tukemaan omaa päivittäistä harjoitustasi
– Harjoitus ja valmennuskerta materiaalit

Valmennus ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta meditaatiosta tai mindfulnessista.

Ennen valmennuksen aloittamista tapaamme puhelimitse tai Zoomin välityksellä. Näissä puheluissa käymme läpi ja arvioimme yhdessä mm. sitä onko valmennuksen ajankohta sinulle oikea ja saat esittää minulle kysymyksiä, jotka sinua askarruttavat (aika n.15-30min)

Hinnat:
– 888€ (opiskelijat 777€)
Valmennuksen voi maksaa myös 2-4 erässä kysy tästä lisää sähköpostissasi
(Henkilöt sis alv24, yritykset +alv24)

Valmennus ilmoittautumiset ja ennakko puhelin/Zoom ajan varaaminen: sinisalo(at)annamaria.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään

Peruutus ja muut ehdot