3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma

on
Erikoispitkät 3h Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen
 
3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.
 
Otamme harjoituksen aikana askelia kohti hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Mindfulness meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.
 
Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.
 
Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.
 
Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle ♥
 
Ajankohdat:
Nämä tunnit ovat toistaiseksi tauolla.
ILMOITTAUDU

Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT200+, YASEP) jooga opettaja, Tietoisuuden valmentaja, Mindful yinjooga- ja mindfulness meditaatio opettaja, Crystal Sound, Reiki ja Shiatsu. Tietoisuuden valmentaja.
Lisätiedot: ansku@ilotribe.com
 
HINNASTO:
– yhdelle 40€ / kerta
– kaverin kanssa 70€
– 3kertaa 90€ (sitova ilmoittautuminen valitsemillesi kerroille 2019, ilmoitus ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse ansku@ilotribe.com)
 
MUKAAN:
– OMA Matto (ellet ole ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittanut tarvitsevasi maksullisen lainamaton 5euroa/kpl)
– juomapullo
– mukavat lämpimät vaatteet
– villasukat
– silmille ehkä huivi tai vastaava lopun rentoutukseen
-Halutessasi voit ottaa mukaan myös vihkon ja kynän
 
Ovet aukeavat viimeistään 10min ennen tuntien alkua
 
Oikeudet muutoksiin pidätetään
 
Tunnit toteutuvat mikäli osallistujia on vähintään 5 kolme viikkoa ennen kutakin tapahtumaa. (kaikki retriitit toteutuvat :)) ILMOITAUDUTHAN siis mahdollisimman aikaisin mukaan. Peruutus vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella, paikan voit myös luovuttaa aina eteenpäin.