3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma

on
Erikoispitkät 3h Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen
3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.
Otamme harjoituksen aikana askelia kohti hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Mindfulness meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.
Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.
Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.
Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle ♥
Ajankohdat kevät 2023:
su 29.01.2023 klo. 11-14
su 26.02.2023 klo. 11-14
su 30.04.2023 klo. 11-14
su 28.05.2023 klo. 11-14
Paikka: Virginia, Karjalankatu 2, 00520 Helsinki (Alppila)
Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (E-RYT500+, YASEP) jooga opettaja, Tietoisuuden valmentaja, Mindful yinjooga- ja mindfulness meditaatio opettaja, Crystal Sound, Reiki ja Shiatsu. Tietoisuuden valmentaja ja kuvataiteilija.
HINNASTO:
– yhdelle 60€ / kerta
– kaverin kanssa 100€
ILMOITTAUTUMISET ja lisätiedot: sinisalo(at)annamaria.fi
Workshop toteutuu mikäli kolmea viikkoa ennen tuntia on minimissään 8 osallistujaa. Tammikuun tunti 8.1 mennessä, helmikuun tunti 5.2 mennessä, huhtikuun tunti 9.4 mennessä, toukokuun tinti 7.5 mennessä. Tunti tulee maksettavaksi vasta jun minimi täyttyy.
MUKAAN:
Studiolta löytyy kaikki tarvittava matoista tyynyihin ja peittoihin. Mukaan tarvitset siis vain itsesi, voit kuitenkin ottaa mukaan mitä itsestäsi tuntuu tarpeellislta. Suosittelen kerrospukeutumista lämpimästi sekä villasukkia. Silmille voit myös halutessasi ottaa mukaan huivin tai vastaavan lopun rentoutumista varten. Halutessasi voit ottaa mukaan myös vihkon ja kynän.
Ovet aukeavat noin 10min ennen tuntien alkua
PERUUTUS– JA MUUT EHDOT:
ilmoittautuminen tunnille on sitova, tunnin voi aina antaa ystävälle eteenpäin, mahdollisen esteen sattuessa.
Oikeudet muutoksiin pidätetään