3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma

on
Syksyn 2023 Erikoispitkät 3 tunnit ovat täällä.

Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen

3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.

Otamme harjoituksen aikana askelia kohti hiljaisuuden ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Mindfulness meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.

Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.

Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta, meditaatiosta tai mindfulnessista.

Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle

Syksyn 2023 tunnit su klo. 11-14:

24.syyskuuta
29.lokakuuta
26.marraskuuta
17.joulukuuta

PAIKKA:  Virgiinia, Karjalankatu 2
00520 Helsinki (Alppila)

Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT500+) jooga opettaja, Mindful yinjooga- ja mindfulness meditaatio opettaja, Crystal Sound fasilitaattori sekä mm. shiatsu hoitaja. Tietoisuuden valmentaja ja kuvataiteilija.

HINNASTO:
– yhdelle hinnat 60€
– kaverin kanssa 100€
– kaikki syksyn 4 tuntia yhdelle 200€
– kaikki syksyn 4 tuntia kaverin kanssa 360€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sinisalo(at)annamaria.fi

Tunnit toteutuvat mikäli kolmea viikkoa ennen tuntia on minimissään 6 osallistujaa. Tunti tulee maksettavaksi vasta kun minimi täyttyy.

Peruutus ja muut ehdot: ilmoittautuminen tunnille on sitova, tunnin voi aina antaa ystävälle eteenpäin, esteen sattuessa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään