Yritystunnit

on

Läsnäoleva ja hyvinvoiva henkilökunta on kaiken perusta.

Jooga, meditaatio ja mindfulness yritystuntieni lähtökohtana on usko ja omakohtainen kokemus siihen, että toimivan yrityksen takana on hyvinvoiva ja läsnäoleva työyhteisö ja yksilöt.

Luon yritystuntini kuhunkin työyhteisöön soveltuvaksi kokonaisuudeksi. Tunneillani otan huomioon niin työasennosta aiheutuvat jäykkyydet kehossa kuin työympäristöstä ja ajatustyöskentelystä aiheutuvat haitat mielen tasolla.

Tuntini koostuvat seuraavista elementeistä, joista rakennan kullekkin yritykselle oman kokonaisuuden räätälöidysti teidän toiveet huomioon ottaen:

  • Mindfulness harjoituksia
  • Tietoisuuden harjoituksia
  • Keskittymis-, havainnointi- ja hengitysharjoituksia
  • Meditaatio harjoituksia
  • Joogaliike harjoituksia
  • Syvärentoutumisen harjoituksia
  • MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) – 6-8 viikon kurssit
  • Voit myös selailla sivujeni muuta tarjontaa ja voimme muokata niistä teille soveltuvimman kokonaisuuden

Näiden harjoitusten avulla henkilökuntasi voi vahvistaa läsnäoloa, hyvinvointia sekä keskittymis- ja stressinsietokykyään. Erilaiset henkilökuntasi työskentelyä häiritsevät uupumus, jännitys ja kiputilat vähentyvät harjoitusten myötä ja henkilökunta saa lisää energiaa työntekoon. Yhdessä tekeminen ja henkilökunnasta välittämisen osoittaminen vaikuttaa positiivisesti myös motivaatioon ja työilmapiiriin.

Yritystuntien kesto voi vaihdella sovitusti 45 minuutista ylöspäin kerran tai useammin viikossa.
Myös yksittäiset tunnit onnistuvat, esimerkiksi virkistys- ja strategiapäivän lomaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta.

”Henkilökuntasi voi vahvistaa läsnäoloa, hyvinvointia sekä keskittymis- ja stressinsietokykyään. Erilaiset henkilökuntasi työskentelyä häiritsevät uupumus, jännitys ja kiputilat vähentyvät harjoitusten myötä ja henkilökunta saa lisää energiaa työntekoon. Yhdessä tekeminen ja henkilökunnasta välittämisen osoittaminen vaikuttaa positiivisesti myös motivaatioon ja työilmapiiriin.”

Lisätiedot ja tarjoukset: info@annamaria.fi