3 tunnin Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja Äänimaailma

on

Tietoisuuden Yinjooga, Jooganidra ja resonoiva Äänimaailma – Pysähdy ja uppoa hiljaisuuteen

3 tunnin Joogatunti yhdistää Yinjoogaan, meditaatio -harjoituksia, yhdessä erilaisten hengitys (pranayama) ja mudra (sormien energia ”lukko”) harjoitusten kanssa. Harjoitus päättyy 60 minuutin Jooga Nidraan (joogin uni). Tunnin äänimaailma syntyy kehossa resonoivista kristallimaljoista ja koshi kelloista.

Otamme harjoituksen aikana askelia kohti rauhan ja pysähtymisen paikkaa, joka meiltä kaikilta löytyy sisältämme. Yinjoogan asanat avaavat kehoasi lempeästi antaen tilaa. Meditaatiot vahvistavat mm. läsnäoloa, hyväksyntää ja kiitollisuutta. Erilaiset hengitysharjoitukset rauhoittavat ja tasapainoittavat sekä kehoa, että mieltä. Mudra harjoitukset taas voimistavat ja ohjaavat kehon energian virtausta harjoitusten aikana. Jooganidra laajentaa ja syventää tietoisuutta.

Tunti on kuin pieni matka sisimpääsi, vahvistaen yhteyttäsi itseesi ja sitä kautta auttavat sinua avautumaan todellisemmin myös muille.

Tunti ei edellytä ennakkotietoja tai –kokemusta yinjoogasta tai meditaatiosta.

Hiljenny, pysähdy ja sukella syvemmälle 

PAIKKA: Meilahti Tilajakamo Tukholmankatu 10, 00290 Helsinki

Ajankohdat klo 11-14:
SU 6.lokakuuta
SU 3.marraskuuta
SU 1.joulukuuta
SU 22.joulukuuta

Opettaja: Anna-Maria Sinisalo (RYT500+) jooga opettaja. Tietoisuuden ja syvänrentoutumisen ohjaaja. Crystal Sound fasilitaattori. Matkalla Sisimpään ja Luovuuden Taikaa -valmentaja.

HINNASTO:
– yhdelle hinnat 60€
– kaverin kanssa 100€
– kaikki syksyn 4 tuntia yhdelle 200€
– kaikki syksyn 4 tuntia kaverin kanssa 360€

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sinisalo(at)annamaria.fi

Tunnit toteutuvat mikäli kolmea viikkoa ennen tuntia on minimissään 6 osallistujaa. Tunti tulee maksettavaksi vasta kun minimi täyttyy. Kuitenkin viimeistään noin viikkoa ennen tuntia.

Peruutus ja muut ehdot: ilmoittautuminen tunnille on sitova, tunnin voi aina antaa ystävälle eteenpäin, esteen sattuessa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään