Luomisen Taikaa -valmennus

on

Luomisen Taikaa -valmennus johdattelee sinut intuitiivisen taiteen ja sisäisten oivallusten äärelle. Valmennuksen aikana saat ohjausta luomisen virtaukseen ja flow tilan löytymiselle. Luominen tuo näkyväksi sen mitä pinnan alla on. Sen mille ei välttämättä ole sanoja.

Käytämme valmennuksen aikana intuitiivisen maalaamisen välineitä sekä ratkaisukeskeisiä taideterapeuttisia menetelmiä. Luomisen taikaa -valmennus on ennen kaikkea sisäinen tutkimusmatka.

Sinun ei tarvitse osata maalata tai piirtää, sisäinen tahtotila luoda riittää. Kyse ei ole taiteesta vaan luomisesta, jota meissä kaikissa on omanlaisenaan.

Ohjaajana toimii Anna-Maria Sinisalo Taiteilija, Ratkaisukeskeisten kuvataideterapeuttisten menetelmien ohjajaa, Kuvataide opiskelija, Tietoisuuden valmentaja.

Yksilövalmennus auttaa sinua matkallasi askelittain juuri omassa tahdissasi. Voit valita 3, 5 tai 8 kerran valmennuksen, jossa näemme 1 tunnin ajan kerrallaan noin kerran viikossa. Saat myös kunkin viikko palautettavia oivaltavia harjoituksia ja tehtäviä kotiin. Tapaamiset Zoomin välityksellä verkossa.

Hinnasto (Etävalmennus, hinnat voimassa toistaiseksi):

  • 1 kerta 111€
  • 3 kertaa 303€
  • 5 kertaa 455€
  • 8 kertaa 648€

Henkilöasiakkaat sis alv24, Yritysasiakkaat plus alv24

Myös ryhmä valmennukset, workshopit tai lähivalmennukset ovat mahdollisia ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä tai varaa 15min puhelin aika lisäkysymyksiin: sinisalo(at)annamaria.fi

Lisätiedot ja varaaminen: sinisalo(at)annamaria.fi

Oikeudet muutoksiin pidätetään